Main Page Sitemap

Geneukt nl


geneukt nl

ik hem er compleet in kon hebben. Niets antwoordde ik hem ik werd geduwd. De bewegende vingers van die onbekende gleden in en uit mijn poesje, wat me een beestachtig gevoel gaf. Maar hij hield niet op, het getrek aan mijn slipje veroorzaakte dat hij in mijn poesje drukte, wat me een heerlijk gevoel verstrekte en met steeds meer kracht trok hij er aan, plaatste zijn vingers op mijn heup om het randje van mijn tanga,. Goed zo schatje, voel je hoe hij compleet in je kontje verdwijnt? Dit keer gleed zijn hand tussen mijn dijen naar boven, ik voelde zijn zweterige warmte, centimeter voor centimeter over mijn huid, plotseling voelde ik hoe zijn vingers in de buurt van mijn poesje kwamen. Ik keek uit mijn ooghoeken naar Vincent, maar die had niets in de gaten, ik werd betast en opgegeild, terwijl hij niets in de gaten heeft. In een oogwenk, was die knul tussen tussen mijn benen, likte mijn kutje, ging van mijn kutje naar mijn kontje, opnieuw en weer opnieuw. De situatie zal hem grappig geleken hebben, maar ik was bang, maar tegelijkertijd veroorzaakte het me een vreemd gevoel, ik haatte mezelf omdat het genot me overviel, het was onvoorkomelijk, ik was gevangen.

Zo wilde dat het concert begon, met een aantal schreeuwen van de lead zanger, om het publiek op te zwepen, en het publiek reageerde om vervolgens niet meer op te houden. Ik zat nu echt in de problemen, dit ging niet goed komen, en besloot me toch maar doof te houden. Het topje raakte mijn natte poesje. Deze knul begon weer in mijn oor te fluisteren: Jouw probleem is dat je vriend je niet genoeg geeft, je zou eens flink door een echte penis genomen moeten worden, voel eens de penis die ik voor je heb! Daarbovenop deed het groepje jongens achter mij hun T-shirts uit, om me heen kijkend zag ik dat ik omgeven was door naakte en bezwete bovenlichamen, en het groepje lachte toen ze mijn verontwaardigde gezicht zagen. Ik zou hem lekker in je kontje willen stoppen, dan kan je een echte Penis voelen zijn woorden waren iedere keer grover en ik begonnen er eigenlijk een beetje geil van te worden, ik wilde me op het concert concentreren maar dat ging niet meer. Ik deed mijn ogen dicht en dat maakte het gevoel nog intenser, elke aanraking was heerlijk.


Sitemap