Main Page Sitemap

Vieze geile vrouw laat haar kut zien


vieze geile vrouw laat haar kut zien

warme gloed steeds sneller door mijn lichaam stromen. Ik trek het slipje opzij en laat twee vingers haar zeiknatte kutje in schuiven. Hij neemt plaats op het bed tussen haar gespreide benen en begint zonder enige aarzeling aan een befbeurt die heftig kreunend ontvangen wordt door mijn vrouw. Ze kijkt mij strak aan en blijft stil zitten terwijl mijn vingers haar klit hard strelen en mijn andere hand haar tepels én voor én hard strelen. Lachend staat zij op en verdwijnt in het huis, overal hoor je de kinderen spelen en in mijn gedachten moeten al de mensen in de buurt mijn hart horen bonken. Ze kan niet voorkomen dat Theo haar kontje diep en nat rimt.

Ik houd haar vast anders zou ze op de grond gevallen, haar kut knijpt hard in mijn vingers. Haar lippen drukt zij op die van mij en er ontstaat een lange en warme tongzoen. Terwijl ik ermee naar de kamer loop bekijk ik alles, het zijn een paar rekeningen en reclamefolders. Na een relatie waar zij vaak klappen kreeg, had zij drie jaar geleden de knoop doorgehakt en was zij vertrokken. Mijn baas is getrouwd en heeft 2 kinderen. Maar wat is dit geil. Haar lichaam is een verademing voor het oog van de man, natuurlijk had ik haar toen graag gegeven wat ik wilde. Iedere keer als zij zich bukt en achter de lage schutting verdwijnt om iets uit de wasmand te pakken, kijkt zij naar mijn raam. Hij likt haar heuveltje, haar klit, de binnenkant van haar dijen, hij zuigt haar kleine lipjes naar binnen en laat vooral zijn tong zo diep als hij maar kan in haar schede glijden. Ik heb al verschillende malen een avondje met haar doorgebracht, soms komt zij bij mij langs en de andere keer ben ik op visite bij haar. Mijn vingers vinden haar g-spotje en als ik dat streel en aan haar klit trek komt ze hard kreunend en schokkend tot een geweldig orgasme.


Sitemap